Mijn werkwijze en ervaring

Werkwijze
Ik kan ik goed luisteren, doorvragen en samenvatten. En ik geef je al mijn aandacht, zodat jij alles uit jezelf kunt halen. Ik begeleid je per telefoon, skype en/of e-mail, zodat jij lekker in je vertrouwde omgeving jezelf kunt zijn. Mocht je een live gesprek en/of begeleiding (aan tafel) willen hebben, dan kan dat bij mij thuis in Leeuwarden.

Ervaring
Vanaf 2004 ben ik loopbaanbegeleider/loopbaanadviseur/loopbaancoach. Daarvoor werkte ik o.a. als docent, maar ik had ook veel andere banen. Dat maakt dat ik mij gemakkelijk in een situatie kan verplaatsen en snel door heb wat er speelt en/of aan de hand is.

Studie en loopbaan
Door mijn verschillende opleidingen, werkervaring en karakter, heb ik snel door wat er aan de hand is. Dat is handig, want daardoor kan ik je effectief helpen. Ik stel mij op als begeleider/coach en niet als docent. Wel zal ik je dingen uitleggen en toelichten, als je hier om vraagt of als dit handig is. Ik ben een bevoegd docent en ik heb lesgegeven op het voortgezet onderwijs en het volwassenenonderwijs. Ook heb ik cursussen en trainingen gegeven die te maken hebben met solliciteren, werk zoeken, jezelf verkopen, jezelf presenteren, jezelf laten zien, assertiviteit en communicatie. Dus mocht je tips en adviezen willen, dan kan ik je die ook geven.

Advertenties