Aanbevelingen

Hetty weet tijdens haar training precies de vinger op de zere plek te leggen, maar wel op een vriendelijke, warme manier. Ze geeft duidelijke uitleg, is goed in het ‘lezen’ van mensen en daar op de juiste manier op inspelen en weet waar ze het over heeft. Ik vond het ontzettend interessant om een training bij haar te volgen en zou haar training(en) bij iedereen aanbevelen!
Ik heb Hetty leren kennen als een open en warm persoon, die mensen in hun waarde laat. Maar daarnaast geeft ze ook blijk van inzicht en mensenkennis. Dit was heel mooi om te zien bij de cursus Braintraining die ik bij haar gedaan heb. Ze wist de groep in korte tijd aan elkaar te binden en naast de algemene informatie kwamen er ook tips op maat voor een ieder. Ze heeft een hele brede kennis, wat ze op een bescheiden wijze presenteert. 

Toen ik een workshop van Hetty volgde vielen mij de acceptatie en het vertrouwen op dat ze uitstraalt. Het was heel bijzonder en maakte dat ik mij erg open stelde voor wat ze te brengen had. Hetgeen ze leert over non-verbale communicatie ‘iemand nemen zoals hij/zij is’, ‘luisteren’ en ‘rust’ geeft ze onbewust ook door!!!

Ik heb Hetty leren kennen als een coach met veel mensenkennis en levenservaring. Ondanks dat ik niet door haar ben gecoacht, beveel ik haar graag aan mensen aan die een steuntje in de rug nodig hebben.
Ik heb de workshop over Social Media gevolgd bij Hetty en veel bijgeleerd. Hetty is een bevlogen dame, enthousiast en heeft heel goed in de gaten wat er speelt. Ze doet haar zaken bewust, met aandacht en empatisch. Ik beveel haar van harte aan, je bent bij haar in goede handen.
Hetty Dalsheim, wat ben je toch ook een pittige maar zeker ook een warme vrouw. Ik vond het erg waardevol om met je te werken.En ik heb veel van je mogen leren. Daar ben ik erg dankbaar voor.Dus supervisor Hetty dank je wel!
Tijdens onze eerste ontmoeting bij een netwerk bijeenkomst, heeft Hetty mij eerst geobserveerd om vervolgens met een paar rake, positieve, opbouwende en recht door zee opmerkingen me te raken. Het was zeer positief om op deze duidelijke en heldere manier feedback te krijgen, waar je ook gelijk wat mee kunt. Ik heb daarna een coaching gesprek gehad met Hetty, waar ik op dezelfde directe en duidelijke manier een aantal tips en inzichten heb meegekregen. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf en de manier waarop anderen mij zien. Hetty is een warme persoonlijkheid en een gulle geefster, die graag de juiste mensen koppelt tijdens netwerk bijeenkomsten. Ze heeft een hoge sensitiviteit voor haar omgeving en er ontgaat haar weinig, hierdoor heeft ze het vermogen om “door je heen te kijken” en het beste in je naar boven te halen.
Doordat ik zeer recent een als zeer prettig en effectief ervaren communicatietraining bij Hetty gevolgd heb , is mijn zelfkennis en mijn zelfvertrouwen duidelijk vergroot. Hierdoor maak ik niet alleen sneller en effectiever contact met andere (zaken)mensen maar heb ik ook veel meer controle over de gesprekken die ik met mensen heb en kan ik mijzelf mondeling , non-verbaal en online (nog) sterker presenteren. Mede hierdoor heb ik vandaag een grote opdracht “binnen” kunnen halen !! Ik kan mij hierdoor dan ook alleen maar aansluiten bij de vorige schrijver’s dat Hetty doelgericht en zeer effectief te werk gaat en ook om de door haar gehanteerde tarieven hoeft niemand het te laten om zichzelf verder te ontwikkelen met een leuke training van haar. Heel erg bedankt Hetty !! 
Ik kan hier kort over zijn: ik kan me alleen maar aansluiten bij onderstaande recommendations. Hetty is zeer te aanbevelen, ook al heb ik ‘r nooit gezien, toch heb ik het gesprek met haar als erg prettig ervaren. Hulde!
Werken met Hetty houdt in dat je tips en adviezen krijgt van een ter zake kundige, maar deze tips en adviezen worden heel terloops gegeven en zo ontstaat het gevoel met een heel goede vriendin op stap te zijn. Door haar gebruik van de verschillende media (telefoon, msn, real life) wordt het een speels geheel en gaat e.e.a. eigenlijk vanzelf.
Ik heb Hetty leren kennen via Hallo van de kamer van koophandel! Ze heeft mij meerdere malen tips gegeven bij het ondernemen en haar enthousiasme is opmerkelijk te noemen! Ze heeft veel kennis en wil die dan ook graag delen met anderen. Ik waardeer het dan ook enorm dat ze mij steeds weer goed advies gaf.
Hetty meerdere malen mogen inzetten voor een training Nederlands. Deze trainingen zijn zeer positief afgerond. Hetty weet waar ze over praat. Hetty heeft inzicht en mensenkennis. Ik kan Hetty dan ook aanbevelen voor trainingen Nederlands, zowel correspondentie als spreekvaardigheid.
Tijdens een eerste kennismaking aan de telefoon gaf Hetty mij heel veel advies over mijn plannen voor online (loopbaan)coaching. Dat ligt al een aantal maanden stil omdat ik het gevoel had eerst meer aan mijn netwerk te moeten werken. Dat heb ik gedaan, en Hetty gaf me net het juiste zetje om hier weer mee verder te gaan.
Hetty Dalsheim is een ontzettend enthousiast en positief ingesteld persoon. Ze heeft altijd creatieve ideeën en ze vindt het leuk om mensen te helpen. Een warme persoonlijkheid die u echt moet leren kennen!
Hetty had al heel snel in het gesprek een aantal rake opmerkingen over hoe ik ben en waar ik behoefte aan heb in een baan. Zij heeft me gewezen op loopbaanmogelijkheden die ik nog niet overwogen had en die wel een nadere overweging verdienen.
Door Hetty’s jarenlange ervaring op coachings- en trainingsgebied in diverse disciplines zijn haar diensten van een onderscheidend hoog kwaliteitsniveau. Haar scherpe oog en doortastendheid om zowel individuen als organisaties te analyseren en ‘door te scannen’ in combinatie met haar warme persoonlijkheid maken van haar een coach om door een ringetje te halen.